Iets te vieren?

Na al dat bakken voor onze gasten in de lunchroom hebben we de smaak goed te pakken. Heeft u een speciale gelegenheid en zoekt u een bijpassende taart?
Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Wij werken met de beste ingrediënten en kunnen de smaken aanpassen naar uw wensen.

Wat zijn de mogelijkheden:

We maken de taarten zelf en kunnen het daardoor passend maken bij de smaak en wensen van degene die iets te vieren heeft. Wat vindt u lekker?   Alles is mogelijk, maar het meest verkocht is vanille cake met Zwitserse room en aardbeivulling of chocoladecake met Zwitserse room en kersenvulling. Populair zijn hoge taarten waar je smallere stukken uit snijd. Maar een ‘normale’ lage taart kan ook. De buitenkant van botercrème of fondant. Een speciaal thema of bijvoorbeeld een chocoladedrip met bijv. donuts en de leeftijd van chocolade. Eigenlijk is alles mogelijk. Wij werken uitsluitend met ingrediënten met een hoge kwaliteit en uiteraard ook met onze Belgische chocolade van Callebaut, waarvan wij ook heerlijke bonbons maken. De kosten zijn afhankelijk van de afmetingen in omtrek en hoogte en vooral van de tijd die we nodig hebben om de taart te creëren. Prijzen liggen gemiddeld tussen de 35 en 55 euro. In onderstaande video ziet u een gedeelte taarten die we gemaakt hebben. Omdat we taarten geheel kunnen personaliseren is het handig om ook mondeling te overleggen wat u graag wilt. Bel daarom rust van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur naar 0599-202750 of stuur een bericht met uw telefoonnummer, dan nemen wij contact met u op.

Lekker Anderz

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.